Kosova ka mbi 170 prona në rajon

Trembëdhjetë vjet pas përfundimit të luftës, dhe katër vjet që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës, shumë asete të ndërmarrjeve shoqërore të Kosovës, që...

PTK është zhvlerësuar ndër vite me procedura jo të sigurta

Privatizimi i Postë-Telekomit të Kosovës do të realizohet brenda këtij viti, thonë autoritetet kompetente në Prishtinë, përderisa njohës të çështjeve ekonomike shprehen skeptik në...

Nis implementimi i Strategjisë për zhvillimin e NVM-ve

Ka filluar implementimi i Strategjisë për zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (NVM), e cila angazhon të gjitha institucionet e Kosovës në...

Për këshilltarët e “Rrugës 6” bëhen gati 350.000 euro

Ministrisë së Infrastrukturës i janë ndarë 350.000 euro për kontraktimin e një kompanie këshilluese për procedimin e tenderit të ndërtimit të rrugës që pritet...

Krijohet sistemi elektronik i regjistrimit të fermerëve në Kosovë

Përmbyllet projekti “Ngritja e Sistemit të Regjistrit të Fermerëve në Kosovë - EU FARM”, i cili është financuar nga BE-ja dhe është menaxhuar nga...

Mihja e re do të sistemojë punëtorët e KEK-ut

Korporata Energjetike e Kosovës nuk ka ndonjë plan për shkurtime të vendeve të punës. Kjo korporatë garanton se për të gjithë punonjësit e mihjeve...

Falsifikime të shumta për të përfituar subvencione në bujqësi

Numri i madh i fermerëve që janë zënë duke deklaruar rrejshëm të dhënat e paraqitura në aplikacionet për subvencionet nga Ministria e Bujqësisë ka...

Shqipëria katërfish me shumë fitim se Kosova në shkëmbimet tregtare

Të ardhurat doganore për mallrat e importuara në Kosovë dhe që zhdoganohen në Doganën e Kukësit për tremujorin e parë të këtij viti rezultojnë...

Shahini: Të shpallen bizneset pro serbe

Fajtor për importin e disa produkteve nga Serbia me mbishkrimin KOSOVO/UNMIK, thotë se janë edhe bizneset vendore që importojnë këto produkte nga Serbia, pasi...

Feith: Korrupsioni po dëmton ekonominë

Përfaqësuesi i Zyrës Civile Ndërkombëtare Piter Feith, ka thënë se si pasojë e korrupsionit po dëmtohet ekonomia e Kosovës. “Ekonomia nuk mund të zhvillohet,...

Na ndiqni

170,665NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’i shpëtoni jetën një fëmije nëse po mbytet

A e dini se një fëmijë vdes çdo pesë ditë nga mbytja me ushqim dhe më shumë se 80% e prindërve nuk kanë absolutisht...

Si t’i dalloni vezët e freskëta

Sa herë bëhet fjalë për blerjen e vezëve, pyetja është gjithmonë e njëjtë: ku mund t’i gjejmë të freskëta? Dhe gjithmonë është e vështirë, për...

Ju kanë ftuar në intervistë pune? – Mos i lini pa bërë këto 5...

Krahas praktikimit të shtrëngimit të duarve apo asaj që po planifikoni të vishni në një intervistë pune, me shumë rëndësi është edhe ajo që...