Pse i Dërguari i Allahut (alejhi selam) ka ndaluar urinimin në ujë?

0
2952

I Dërguari i Allahut ka ndaluar urinimin në ujë. Është vërtetuar se urina e njeriut përmban shumëllojshmëri të mikrobeve dhe baktereve që transmetohen nga një persona në tjetrin nëpërmjet ujit. Urinimi në ujë, sidomos në ujin që nuk ec, shkakton shumë epidemi siç janë kolera, tifoja dhe poliomielitit. Andaj i Dërguari i Allahut ka ndaluar urinimin në ujë që të na ruaj nga sëmundjet dhe kështu na garanton një jetë të lumtur pa sëmundje.

Burimi: kaheel7.com

Përktheu: Islampress