VIDEO – A bën që Muslimanët të varrosen me arkivol

0
335

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: A bën që Muslimanët të varrosen me arkivol?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: