I thanë Omar Muhtarit: Italia që po lufton kundër tyre kanë aeroplana ..kurse ju skeni!

I thanë Omar Muhtarit:
Italia që po lufton kundër tyre kanë aeroplana ..kurse ju skeni!
Tha:A fluturon mbi arsh aeroplani i tyre apo nder arsh?
Thanë:Nder arsh…ateherë tha: Ne kemi me ne ate që është mbi arsh …dhe nuk frigohemi 

Artikulli paraprakKatastrofa në Alepo, UNICEF: Po vdesin shumë fëmijë
Artikulli vijuesEnis Bardhi: Zoti u ndihmon atyre që sinqerisht luftojnë