Adem Ramadani, përlot sallën me ilahinë për nënën

0
836

Është një ndër kënduesit më të mirë të ilahive në trojet shqiptare. Adem Ramadani ishte pjesë e emisionit nKosovë Show, ku sipas moderatorit ai ka qenë shumë i kërkuar nga shikuesit që të merr pjesë në atë emision. Ai ka folur për jetën e tij të dikurshme dhe rrugëtimin e tij të jetës deri në Islam.
Ai në atë emision ka folur për shumë tema të rëndësishme. Ai ka kënduar edhe ilahi që ka emocionuar të pranishmit e shumtë në atë emision.
Ai në pjesën e fundit të emisionit ka kënduar një ilahi mbi nënën duke i emocionuar të gjithë dhe pastaj përmendi një përgjigje fetare të Ibën Abasit, që si e kishte porositur njërin që kishte bërë vrasje që për ta fal Allahu, le të kujdeset shumë për prindërit. Kjo është videoja e plotë e emisionit: