Tuesday, May 24, 2022

Stereotipa mbi besimet fetare në albanologji

0
Cilado shkencë apo grumbull sistematik shkencash humane, shoqërore apo edhe natyrore e teknike, sado që pretendon të tregojë të vërteta universale dhe të përjetshme,...

Madhështia e faljes

0
Ndjesa është një virtyt sa i lartë, aq edhe i vështirë i njeriut, sepse ai duhet të luftojë me pasionin e fuqishëm që ka...

Civilizim përmes qenve

0
Popujt e dominuar përpiqen të veprojnë sipas modelit të popujve dominues, duke përdorur gjërat që këta të fundit kanë shpikur dhe në të cilat...