Sunday, November 27, 2022

Si po e përjeton rinia muslimane "umetin" në epokën digjitale?

0
Të gjithë jemi dëshmitar të këtyre ditëve se si mediat sociale janë mbushur nga pamjet e adhurimeve që po bëhen në Meke gjatë periudhës...

A mos rastësisht janë arabët fajtor për mos liberalizimin e vizave?

0
Dje Kosova ka marrë një lajm të hidhur, në mesin e plotë lajmeve të tilla. As ky vit që po mbyllim e as ai...

Serbët fillojn kolonizimin e Mitrovicës e RTK-ja na flet për "Islam Radikal"

0
Përderi sa veriu po coptohet nga Kosova jonë nga Serbia RTK-ja dhe media tjera të ndryshme në Prishtinë vazhdojn ti japin pompezitet "Islamit Radikal"...

Hanefijtë pa Mjekrra

0
Këto ditë ndodhi një konferencë shkencore mbarëkombëtare dy ditore me temën “Medhhebi hanefij, prioritet dhe sfidat” organizuar nga Bashkësia Fetare Islame në RM në...

Raport: Lista e zezë e faqeve islamofobe shqiptare on-line

0
(Lista e zezë e faqeve islamofobe on-line- si dhe një përmbledhje të shkurtër mbi termin dhe kohën e shfaqjes së këtij termi.) Në vijim do...

Ku jeni bre "patriota"ambasadorja Franceze po flet kundër flamurin kuq e zi ?

0
Shum qartë mund ti dallojmë të ashtuquajturit "patriot" apo brengosës së çështjes kombëtare, i sheh ata se si lehin kundër Islamit, Turkut, Arabit (gjithmonë...

Si të sillemi me Islamofobët shqiptar?

0
Nga praktika e përditshme shihet se edhe në arenën ku gravitojnë shqiptarët ka Islamofobi, e kokat e tyre shfaqen sa herë ndodhë diçka që...

Islamofobat shqipfolës jan duke plasë pas fitores të Sulltan Erdoganit

0
Se sa e rëndësishme ishte fitorja e Erdoganit dje tregon edhe mllefi i sotshëm i Islamofobave shqipfolës. Të ashtuquajtur intelektual, disa gazetarë dhe disa ftyra...

Ju nxitni urrejtje, ne ju ftojmë me argumente

0
Ju nxitni urrejtje, ne ju ftojmë me argumente Përmes rrjeteve sociale kemi parë shumë çudi tek ne. Një ndër gjërat më të dhimbshme që kemi...

Berat Buzhala bashkë me Arbana Xharrën edhe sot ia marrin napër gojë emrin Hoxhës...

0
Gazetarët Arbana Xharra bashkë me Berat Buzhalen edhe sot kan gjetur kohë t'ia marrin napër gojë emrin e të madhit Hoxhë Shefqet Krasniqi, ata...