Tuesday, July 5, 2022

Ambasadori Amerikan Donald LU në XHAMI (nuk i pengon ISLAMI)!

0
Ambasadori amerikan në Shqipëri, Donald Lu, vizitoi të mërkurën qytetin e Librazhdit, ku u prit nga deputeti i Partisë Socialiste, Taulant Balla. Gjatë vizitës së...

Tv 21 M mbledh Islamofobat e Maqedonisë në Shkup

0
Sa të kujdeshëm paskan qenë drejtuesit e Tv 21 gjat ftesave për hapjen solemne të televizionit më të ri në Maqedoni (Tv 21), shumë...

Si po e përjeton rinia muslimane "umetin" në epokën digjitale?

0
Të gjithë jemi dëshmitar të këtyre ditëve se si mediat sociale janë mbushur nga pamjet e adhurimeve që po bëhen në Meke gjatë periudhës...

Çfarë është KohaIslame.com?

0
Me gjithë se si ueb faqe ekziston gati qe 6 vite, 2 vitet e fundit portali informativ KohaIslame.com ka qenë më aktiv, për të...

SHKURT – Viktimat Myslimane solidarizim me facebook profil?, jo flm!

0
Viktimat Siriane 300.000 deri më tani është nënçmim me u solidarizume anë të facebook profilit (flamuj, apo ndoj fushatë e tillë) për këto solidarizohet...

Gjeopolitika e rënies së çmimit të naftës

0
Në gjeopolitikën e prodhimit të naftës parashikimet janë me rrezik. Sado i rëndësishëm që është, çmimi i naftës bruto nuk është kurrë faktori i...

Raport: Lista e zezë e faqeve islamofobe shqiptare on-line

0
(Lista e zezë e faqeve islamofobe on-line- si dhe një përmbledhje të shkurtër mbi termin dhe kohën e shfaqjes së këtij termi.) Në vijim do...

Islamofobat shqiptarë fshehen pas Kombit sepse nuk ja u mban ndryshe!

0
Pjellën Islamofobe mbrenda popullit tonë i sheh për çdo dit duke leh si qej kundër ringjalljes Islame tek Populli Shqiptarë, ata janë duke vuajtur...

Serbët fillojn kolonizimin e Mitrovicës e RTK-ja na flet për "Islam Radikal"

0
Përderi sa veriu po coptohet nga Kosova jonë nga Serbia RTK-ja dhe media tjera të ndryshme në Prishtinë vazhdojn ti japin pompezitet "Islamit Radikal"...

Çfarë po bënë ti për botën?

0
Të gjithëve neve na kujtohet kampanja e janarit, ku dy të rinj kishin sulmuar redaksinë e revistës Charlie Hebdo dhe kishin vrarë 12 veta,...