Friday, February 3, 2023

Kriza e refugjatëve ka shkaktuar "ikje të trurit"

0
Kriza e refugjatëve në Lindjen e Mesme dhe Afrikën Veriore ka marrë shumë jetë, viktima të pafajshme, mes të cilëve gra, fëmijë, pleq dhe...

Çfarë po bënë ti për botën?

0
Të gjithëve neve na kujtohet kampanja e janarit, ku dy të rinj kishin sulmuar redaksinë e revistës Charlie Hebdo dhe kishin vrarë 12 veta,...

Shteti që ndez drita për Krishtlindje e Vit të Ri dhe shuan shpirtra në...

0
Shteti jonë i brishtë përveç që shumicën e buxhetit e shpenzon në mënyrë të korruptuar, duke e humbur në destinacione, aktivitete, e projekte fiktive, ai...

Hanefijtë pa Mjekrra

0
Këto ditë ndodhi një konferencë shkencore mbarëkombëtare dy ditore me temën “Medhhebi hanefij, prioritet dhe sfidat” organizuar nga Bashkësia Fetare Islame në RM në...

Atifete Jahjaga në Dubai, e qyetarët?

0
Po rrija i strukur në një dhomë të nxehtë, kur papritmas më dolën fotografitë e presidentes së Kosovës, Atifete Jahjagës nga vizita e saj...

Islamofobat shqipfolës jan duke plasë pas fitores të Sulltan Erdoganit

0
Se sa e rëndësishme ishte fitorja e Erdoganit dje tregon edhe mllefi i sotshëm i Islamofobave shqipfolës. Të ashtuquajtur intelektual, disa gazetarë dhe disa ftyra...

Pse Konstadini u harrua? – Sot bëhet 1 vjet nga masakra në Tiranë por...

0
Sot bëhen 1 vjet nga një fatkeqësi e madhe në Tiranë ku në lokalet e natës të Tiranës kishte Masakër ku si pasojë fatkeqsisht kan vdekur...

Pse kjo pari e ligë, pafundësisht po inskenon situata provokuese

0
Ashpërsimi i retorikave ndaj muslimanëve, inskenimi i situatave tensionuese dhe provokuese, presioni i shpifësve të organizuar në "mediumeve mercenare", madje edhe sinkronizimi i aksioneve...

SHKURT – Viktimat Myslimane solidarizim me facebook profil?, jo flm!

0
Viktimat Siriane 300.000 deri më tani është nënçmim me u solidarizume anë të facebook profilit (flamuj, apo ndoj fushatë e tillë) për këto solidarizohet...

Dëmtimi i cilësisë predikuese si rrjedhë e degradimit profesional mbarëshoqerorë

0
Së pari kërkoj hallallëk dhe së dyti kërkoj tre minuta nga koha juaj e çmuar. Mua mu deshën muaj për të marr guxim për...