Thursday, August 18, 2022

Mërgim Mavraj edhe pse i lënduar dhe jo aktiv në fushë akoma i pengon...

0
Islamofobia në Kosovë po tejkalon gjitha kufijtë, këta mistreca të kompleksuar akoma vazhdojn me fyerje ndaj gjith atyreve që kan shpreh besimin në Allahun fuqiplotë...

Kosova ka akoma problem me rrymën, ndërsa mediat e Prishtinës i përqeshin Arabët

0
Përderi sa shtetet Arabe ecin para dhe nuk e njohin ku gjindet Kosova, disa media Islamofobe të Prishtinës nuk ndalen së fyeri popullin Arab...

Pse Konstadini u harrua? – Sot bëhet 1 vjet nga masakra në Tiranë por...

0
Sot bëhen 1 vjet nga një fatkeqësi e madhe në Tiranë ku në lokalet e natës të Tiranës kishte Masakër ku si pasojë fatkeqsisht kan vdekur...

Shërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!

0
Padyshim se shërbimi sekret kosovar për çdo dit po dëshmon se janë amatera që kan hy në film e kishe po punojnë diçka, i sheh...

A mos rastësisht janë arabët fajtor për mos liberalizimin e vizave?

0
Dje Kosova ka marrë një lajm të hidhur, në mesin e plotë lajmeve të tilla. As ky vit që po mbyllim e as ai...

RETRO-2015: BFI-ja qëndroi ballë dhe u forcua ende më shumë edhe përskaj tentimeve për...

0
BFI-ja qëndroi ballë dhe u forcua ende më shumë edhe përskaj tentimeve për ta lëkundur Bashkësia Fetare Islame e Republikës së Maqedonisë kishte një...

Shteti që ndez drita për Krishtlindje e Vit të Ri dhe shuan shpirtra në...

0
Shteti jonë i brishtë përveç që shumicën e buxhetit e shpenzon në mënyrë të korruptuar, duke e humbur në destinacione, aktivitete, e projekte fiktive, ai...

Dëmtimi i cilësisë predikuese si rrjedhë e degradimit profesional mbarëshoqerorë

0
Së pari kërkoj hallallëk dhe së dyti kërkoj tre minuta nga koha juaj e çmuar. Mua mu deshën muaj për të marr guxim për...

Institucionet e Kosovës me taksat e popullit të varfër organizojnë ndeja marramendëse për festat...

0
Institucionet e Kosovës, përveç performancës së dobët në të gjitha aspektet dhe dështimit për ta përmirësuar jetën e qytetarëve. Ata nuk po vazhdojnë me...

Kriza e refugjatëve ka shkaktuar "ikje të trurit"

0
Kriza e refugjatëve në Lindjen e Mesme dhe Afrikën Veriore ka marrë shumë jetë, viktima të pafajshme, mes të cilëve gra, fëmijë, pleq dhe...