Tuesday, May 24, 2022

Dëmtimi i cilësisë predikuese si rrjedhë e degradimit profesional mbarëshoqerorë

0
Së pari kërkoj hallallëk dhe së dyti kërkoj tre minuta nga koha juaj e çmuar. Mua mu deshën muaj për të marr guxim për...