Monday, March 27, 2023

Gati Mini iPad, ne treg brenda 2012-es

0
Nuk është hera e parë që hidhen hipoteza mbi një iPad të vogel, por këtë here fjalët për sendin e cmuar të ri Apple, po...

Rregulloni fotografitë në internet

0
Për përpunimin e fotografive nuk është e domosdoshme të keni të instaluar Photoshop. Shërbimet online për këtë qëllim janë avancuar aq shumë sa që...

Krijohet aplikacioni për gjetjen e bursave për studime

0
Kristofer Grej i ka fituar bursat në mënyrën e vjetër, pa aplikime për bursa. Ai ka arritur të grumbullojë 1.6 milion dollarë për të...

Mercedes C400 me paketë të re

0
Kompania për rregullimin e veturave Lorinser ka përgatitur një paketë të re për Mercedes C-Class, versionin C400 4MATIC. Paketa e re përfshin mbrojtësit...

Problemi më i madh i sistemit Android 4.2

0
Android 4.2, i njohur ende me emrin Jelly Bean është vërtet shumë i këndshëm. Keni kamerën e fotove sferike, tastierën Gesture etj. Por, ka...

Prezantohet laptopi më i hollë nga Apple

0
Apple prezanton laptopin më të ri MacBookun. Laptopi MacBookun është një pajisje e re Macu më i lehtë dhe më i hollë i krijuar...

Kështu mund të duket Renault Megane RS i ri

0
Pas publikimit të fotografive të para zyrtare të gjeneratës së re të Renault Megane, disa dizajnerë të pavarur kanë filluar të merren me ide...

Polaroid nxorri në treg një kompjuter tabletë për fëmijë

0
Kompania Polaroid prezantoi një kompjuter tabletë 7-polësh të bazuar në teknologjinë Android 4.0, që është projektuar për fëmijë të vegjël. Pajisja përshkruhet në një...

Si po ndikojnë tabletët dhe telefonët inteligjentë në zhvillimin emocional dhe social

0
Sa herë kemi provuar të tërheqim vëmendjen e një fëmije për ta qetësuar me anë të një tableti ose smartfoni ?. A e dinit...

Si instalohet iOS 7 në iPhone, iPad, iPod?

0
iOS 7 është verzioni më i ri i sistemit operativ, i cili­­ operon në paisjet mobile të Apple sic janë iPhone, iPod touch, iPad....