Saturday, August 13, 2022

Anonymous rrëzon faqen e zyrës britanike

0
Grupi i hakerëve Anonymous kanë pranuar që të shtunës që e kanë rrëzuar uebfaqen e zyrës britanike Home Office. Para disa orëve uebfaqja u...

Gjysmë milion kompjuterë Mac të infektuar

0
Sipas një ndërmarrje ruse për anti-virus, më tepër se gjysmë milionë kompjuterë të ndërmarrjes Apple janë infektuar me trojanin Flashback. Raporti i vet tregon...

32 gigabajt në iMac

0
Kompania G.Skill paraqiti kompletin e memories së kapacitetit të lartë për shfrytëzuesit e iMacëve që kanë kërkesa të larta. Kompleti ka kapacitetin total prej...

Kompjuteri, si ta mirëmbajmë

0
Kompjuteri është një objekt, i cili sot mundet të gjendet shumë lehtë në shtëpinë e kujtdo. Por përveç kostos së blerjes, ai ka një...

Wikipedia braktis Google Maps

0
Wikipedia u është bashkëngjitur një numrit të madh të kompanive të cilat kanë vendosur që të zëvendësojnë Google Maps në shërbimet e veta me...

Kujt i dërgoni më së shpeshti e-mail

0
Shfletuesi i njohur “Google” e ka opsionin e ri, atë “Activity”, me ndihmën e të cilit mund të llogarisni sa orë në javë i...

Dyfishohet profiti i Samsung Electronics

0
Samsung Electronics ka publikuar se gjatë çerekut të parë do të ketë profit rekord, kryesisht duke iu falënderuar shitjes së telefonave të vet “të...

Twitter padit spamerët

0
Twitter ka marrë një qëndrim kundër atyre që e shfrytëzojnë shërbimin e vet për spam duke e dorëzuar një kërkesë në një gjykatë të...

Microsoft dëshiron të rrisë praninë e Windows Phone në treg

0
Microsoft e ka një strategji për ta bërë si pjesëmarrës në tregun e celularëve prodhimin e vet Windows Phone dhe është duke e përdorur...

Del në shitje makina që fluturon

0
Makinat që fluturojnë tani më janë realitet, pasi kompania “Voburn” nga Massachusetts njoftoi se prototipi i tyre i një makine të tillë është gati...