Sunday, November 27, 2022

10 snajperët më të mirë në botë

0
Duke filluar nga fillimi i shekullit të kaluar ushtritë kanë integruar njësi elitare komandës qitës. Përpos dëmit fizik që mund t’i shkaktohet kundërshtarit, dëmi psikologjik...

Defenderi i ri me motor 525 kuajfuqish

0
Land Rover Defender 110 ka një origjinë modeste, një model i dizajnuar për të shërbyer si një automjet për çdo terren i cili mund...

Lamtumirë karikuesa, ja si mund të zgjasë më shumë bateria juaj

0
Në përditshmërinë tonë, për shkak të intensitetit të lartë të jetesës, një nga shkaktarët e stresit mund të jetë edhe bateria e telefonit. Në...

Ja se si mund ta gjeni hyrjen e nje shteti për thirrje telefonike

0
Secili prej shteteve e ka kodin e vet per thirrjet internacionale. Nese doni ta beni nje thirrje telefonike ne ndonje shtet skandinav psh. ateher...

Si t’i shikoni videot në YouTube që nuk janë në dispozicion në vendin tuaj?

0
Ka shumë video të cilat nuk janë në dispozicion në Kosovë ose Shqipëri, për shkak se ngarkuesi i tyre i ka lënë jashtë dispozicionit...

Assange: Interneti është i rrezikshëm dhe di më shumë për ne se nënat tona

0
"Ata që na përcjellin dinë më shumë për ne, se ne për veten tonë”, ka thënë Julian Assange . "Sëmundja që ka kapluar internetin përfshinë...

Fabrika moderne e shpezëve

0
Bujqësia e shpezëve do të thotë rritja dhe mbarështimi i llojeve të ndryshme të zogjve vendas për qëllime prodhimi mishi, vezëve dhe pendëve. Kjo...

E frikshme, robotët po mbysin njerëzimin

0
Robotët në të ardhmen mund të kërcënojnë seriozisht jetën dhe sigurinë e njerëzve paralajmërojnë shkencëtarët. Në ditët e sotme vërtet që robotët ecin me vështirësi...

12 mënyra të thjeshta për të kuptuar nëse kompjuteri juaj është hakuar (FOTO)

0
Sulmet kibernetike ndodhin shumë shpesh, dhe të gjithë janë të shqetësuar për sigurinë e të dhënave të tyre. Për të parandaluar vjedhjen e fjalëkalimeve...

“Për tre dekada në botë do të dominojnë robotët”

0
"Kjo do të jetë lindja e super-inteligjencës, por kjo do të ndodhë me të vërtetë. Nëse nuk i përdorim dhe kontrollojmë siç duhet, kjo...