Sunday, November 27, 2022

Shenjat që e paralajmërojnë tradhtinë bashkëshortore dhe arsyet që e shkaktojnë

0
E vërteta e hidhur është se disa burra kthehen në shtëpi me ndonjë shenjë buzëkuqi dhe me aromën e parfumit të ndonjë gruaje tjetër....

Si mund të zbulohet një tradhti teknologjike?

0
Kur flasim për tradhtinë, tashmë, kemi parasysh edhe atë teknologjike. Ja se si mund të zbuloni nëse partneri ju tradhton nëpërmjet rrjeteve sociale apo...

Marrëdhëniet seksuale nuk janë e vetmja formë e tradhtisë bashkëshortore

0
Në ditët e sotme, shumica prej nesh janë aq të zënë me rutinën e përditshme sa që kemi lënë pas dore përcaktimin e marrëdhënieve...

10 gjëra që ia shkatërrojnë zemrën atij!

0
Dije se në qoftë se je e kundërta e asaj çfarë cekëm kjo mund të çojë që t’ia shkatërrosh zemrën burrit tënd, sepse një...

5 faktorë që ulin dëshirën seksuale

0
Dëshira juaj seksuale ndikohet nga një sërë faktorësh duke e bërë që ajo të bie ose të shtohet. Ja cilat janë 5 faktorë të...

60 këshilla për bashkëshorten

0
1- Ti je borziloku i shtëpisë prandaj bëje burrin tënd që të ndjejë këtë erë që në momentin e futjes së tij në shtëpi. 2-...

7 Pika që duhet të konsiderohen para se të martoheni

0
Çdo i ri, martohet duke thurur shumë ëndërra për jetën. Dikush mendon se do të gjejë” shoqen/shokun e zemrës së vet”, dikush tjetër kërkon...

Përkufizimi i martesës në fe:

0
Përkufizimi i martesës në fe: “ Akt i saktë bashkëshortor.” Gjykimet e martesës: 1. Obligim: për atë që i frikësohet rënies në imoralitet. 2. E ndaluar: për atë...

4 kushtet e aktit martesor islam:

0
Kushtet e aktit martesor islam: 1. Përcaktimi i bashkëshortëve, pra të jenë të ditur dhe të dalluar qartë. 2. Pelqimi dhe miratimi nga të dy partnerët...

Obligimi i burrit ndaj gruas

0
“Furnizimi ndaj gruas, është obligim në çdo gjendje, edhe nëse burri nuk ka mundësi ta bëjë këtë. Ndërsa në lidhje me furnizimin ndaj nënës, nëse...