"Renditi prioritetet sipas rëndësisë ngase punët tua nuk mbarojnë derisa të të vijë vdekja"

"Renditi prioritetet sipas rëndësisë ngase punët tua nuk mbarojnë derisa të të vijë vdekja"Hoxhë Ekrem Avdiu

Ëndrrat janë kapitali i të ngathtit…

"Ëndrrat janë kapitali i të ngathtit, derisa puna është kapitali i të fortit."Ekrem Avdiu

Si e shpjegojnë këtë evolucionistët

"Si e shpjegojne këtë evolucionistët:  Përderisa ka shumë specie majmunësh, pse nuk ka shumë specie qeniesh njerëzore?"Ardit Kraja

Një lëvizje ngelet e fuqishme përderisa

Një rregull që duhet ta kuptojmë shumë mirë:Një lëvizje ngelet e fuqishme përderisa vazhdimisht prodhon lider, simbole dhe njerëz të mendjes së ndritur.Bekir Halimi

Format në natyrë tentojnë gjithnjë drejt efikasitetit.

Format në natyrë Një flluskë e vetme sapuni Ligjet me të cilat Zoti e ka rregulluar funksionimin e natyrës tentojnë gjithnjë drejt efikasitetit. Forma...

Mes dy rrugëve!

Para njëzet e kusur vitesh, ai ishte duke u lutur në Qabe. Pas vetes, dëgjon një bisedë të zjarrtë. Për shkak të retorikës së...

Gjykata Egjiptiane e liroj diktaktorin Mubarak

Karikaturë nga Carlos Latuff, mbi lirimin që Gjykata Egjiptiane i bëri diktatorit më të egër të vendit të tyre!

Hojet e bletëve

Hojet e bletëve Format e rregullta gjashtëkëndore hasen shpesh në natyrë - për shembull, në hojet e bletëve. Këto janë prej një rregullsie të...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...