14 trika që do t’ju ndihmojnë të mbijetoni në një situatë të jetë apo...

0
Ne shpresojmë që ju kurrë nuk do të shihni një qen të tërbuar ose një gjarpër helmues, të humbni në det të hapur, ose...

PYJET RRAFSH

0
Agjencia Pyjore e Kosovës alarmon për prerjet ilegale dhe pa kontroll të pyjeve. Dëmet e shkaktuara vetëm vitin e kaluar nga prerësit ilegalë, sipas...

Studentët garojnë për shtëpinë më të mirë diellore në botë

0
Një shtëpi për dy vetë me diellin si burim të vetëm energjie. Ai, që ndërton më mirë, fiton konkursin "Solar Decathlon Europe" në Madrid....

Në Nju Delhi janë ndaluar të gjitha llojet e paketimit plastik

0
Autoritetet e Nju Delhit kanë ndaluar përdorimin e çdo lloj ambalazhi plastik në kryeqytetin indian. "Duke filluar që nga dita e sotme autoritetet ndalojnë...

Të drejtat e konsumatorit në Evropë

0
Një prej dhjetë rregullave kryesore për mbrojtjen e konsumatorëve është: në qoftë se me një mall nuk je i kënaqur duhet ta kthesh. Mundësinë...

Fëmijët: 10 këshilla kundër stresit të rikthimit në shkollë

0
Padyshim dita e parë e shkollës e fëmijëve tuaj është një emocion më vete për të gjithë familjen! Por të vegjlit shpeshherë këtë ditë...

Qëllimi i jetës

0
Njëra prej dy pyetjeve kryesore në jetë është: “Kush na krijoi neve?” Dhe, përgjigja është: Zoti ynë. Pasi ne jemi të krijuar, Zoti është...

Sa të devotshëm që ishin!

0
Shërbëtori i Ebu Bekrit, i solli një ditë ushqim, të cilin Ebu Bekri e hëngri pa e pyetur, mbi burimin e atij ushqimi, gjë...

Shumica e njerëzve

0
Shumica e njerëzve dëshirojnë të ndihen si të veçantë, andaj lavdëroje sinqerisht. Shumica e njerëzve dëshirojnë një të nesërme më të mirë, andaj jepi...

Kastriot Myftaraj i cili tha duhet me bombardu Mekken dhe Medinën tash flet kundër...

0
Zekerija ALIMI Fakti që një THI siç është Kastriot Myftaraj i pengon Lëvizja BESA tregon gjithçka, ky thi (që para një muaje tha duhet me...