Friday, February 3, 2023

Deputetët izraelitë kanë miratuar ligj për dënimin e fëmijëve palestinezët nga 12 vjeç e...

“Mediat raportojnë se deputetët izraelitë kanë miratuar ligj për dënimin e fëmijëve palestinezët nga 12 vjeç e lart, të cilët kryejnë krime të rënda...

Dialogu midis një profesori dhe studenti

0
Njëherë një profesor e pyeti studentin e tij: Si qëndron lidhja jote me Allahun ? Studenti iu përgjigj me plotë guxim : Shumë mirë, elhamdulilah. Më mirë se...