Si të rrisësh shanset për të qenë i suksesshem

Do të donit të njihnit sekretin e mbarësisë? Sekreti je vetë ti. Gjithçka qëndron në shikimin e një prespektive të re, te besimi në...

Varësia e ndaj lojërave të fatit/bixhozit/bastoreve dhe problemi i tyre

Si të ndaloni varësinë ndaj lojërave të fatit/bixhozit/basteve dhe të rifitoni kontrollin e jetës suaj Mund t’i ndodhë kujtdo nga ndonjë çast gjatë jetës: Basti...

Ajeti të cilin duhet ta kemi gjithmonë para syve

Në të vërtetë Ai i Cili e ka krijuar njeriun mund ta përshkruaj më mirë dhe mund t’i paraqes edhe cilësitë, karakteristikat dhe qëllimet...

Ku është dallimi në mes Psikiatërit dhe Psikologut

Shpeshherë ndodh që të ngatërrohen profesioni i psikologut me atë të psikiatrit. Prandaj është e rëndësishme që të bëhet dallimi mes psikologut (psikologut klinik)...
video

Drejtë Përsosëshmërisë! (Këshilla të arta për studentët)

https://www.youtube.com/watch?v=gnrxOx1j2t4

Ja cilët janë kopshtet e xhennetit në dunja

Është transmetuar se Pejgamberi ynë i bekuar, Muhammedi a.s., ka thënë: “Kur të kaloni pranë kopshteve të xhennetit, uluni të pushoni! Thanë: Cilat janë...

7 Shprehi produktive shpirtërore për t'i zhvilluar

  Ju duhet të synoni ti shndërroni 7 aktivitetet Produktive shpirtërore në shprehi tuajat, në mënyrë që me shpresë do të vazhdoni të përfitoni prej...

Ubuntu! Si të jem i lumtur kur të tjerët janë të mërzitur?

Një antropolog u propozoi fëmijëve të një fisi afrikan një lojë. Ai vuri një shportë të mbushur me fruta pranë një lisi dhe u...

Si të ngriheni herët në mëngjes

Disa njerëz e kanë tepër të vështirë të çohen herët në mëngjes, sidomos ata që pëlqejnë të qëndrojnë zgjuar deri vonë në fundjavat e...
video

Njihuni me 6 vjeçarin që fiton 11 milionë dollarë në vit

Ryan, prezantuesi 6 vjeçar i kanalit Youtube “Ryan Toys Review” është një multi miliarder. Kanali në Youtube i menaxhuar nga familja e tij raportohet...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...