Ja pse është vendi më i zhvilluar Japonia

0
1- Në Japoni nga klasa e parë deri në klasën e gjashtë, mësohet një lëndë që quhet ” Rruga për tek Morali”, ku nxënësit...

Çdo 14 ditë, vdes 1 gjuhë dhe 1 kulturë

0
Çdo 14 ditë një gjuhë vdes. Në njëqind vitet e ardhshme mund të kenë humbur gjysma e 7000 gjuhëve që fliten sot në botë,...

3 mënyra për të hapur një dry (Video)

0
Përshëndetje, shikues të dashur! Në këtë video do t'ju tregojmë 3 mënyra për të hapur një dry. Kjo është e gjitha njerëzit që dëshiroja të...

WP: Pesë mite për zgjedhjen e papës

0
Muajin e ardhshëm, 116 kardinalë nga e gjithë bota do të mblidhen në Vaktikan, do t’i luten Shpirtit të Shenjtë dhe do të zgjedhin...

Paraja: Kur, pse dhe si u përdor për herë të parë

0
Disa thonë se paraja rrotullon botën, ndërsa disa të tjerë e konsiderojnë burimi i çdo të keqeje.Kumti.com Por, çfarë është saktësisht paraja? Përse kemi nevojë...

Resurset e Kosovës po i falen “Bechtel-Enka”-s

0
Resurset natyrore të Kosovës po i falen kompanisë “Bechtel-Enka”. Kështu ka vlerësuar sot Lëvizja Vetëvendosje, duke i bërë thirrje Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit...

Teleskopi kozmik “Hubble” fotografoi kometën më të shndritshme të dekadës

0
Teleskopi kozmik "Hubble” për herë të parë realizoi një "photo session" të kometës ISON - kometa më e shndritshme e dekadës. Përpunimi i imazheve...

Serbët, njerëzit më të palumtur në botë

0
Sipas një studimi të kryer nga firma kërkimore WIN / Gallup, e cila ka anketuar 64.000 njerëz nga 65 shtete, njerëzit më të lumtur...

9 Produkte që u ndaluan për shkak të përbërësve të tyre

0
A keni menduar ndonjëherë për atë që kemi blerë në dyqan ushqimore? Ne shpesh besojmë në reklamat e prodhuesit, në popullaritetin e një produkti...

Rrugët më të mira në botë

0
Sipas raportit të Forumit Ekonomik Botëror mbi konkurrencën globale, rrugët më të mira në botë janë cilësuar ato të Francës, Emirateve të Bashkuara Arabe...