Saturday, August 13, 2022

Ushqime pa inxhinieri gjenetike – Iluzion?

0
Komisioni Evropian kërkon ta zbusë rregullin e tolerancës zero për ushqimet e ndryshuara gjenetikisht. Kur murgu i urdhërit të Augustinëve Gregor Johann Mendel kryqëzoi 150...

Ja vetëm disa produkte Serbe që lehtë mund t’i zëvendoësoni me produkte tona

0
Edhe disa produkte tjera Serbe që duhet të mos blihen përderisa kemi produkte tona.. Nga shpallja e Pavarësisë së Kosovës më 2008 e deri më...

HAVARIXHËT

0
Shfaqja e Havarixhëve dhe definicioni i tyre Dijetarët i definuan Havarixhët me definicione të ndryshme, ndër ata është edhe definicioni të cilin e tha...

Organizatat mafioze më të rrezikshme në të gjithë botën

0
Vrasje, trafiqe droge, armësh, pastrim parash, me këto veprimtari mund të përkufizohet secila prej organizatave më të mëdha dhe më të frikshme që funksionojnë...

TRADHETIA ARVANITO-SULIOTE NE EPIKEN DHE KENGET POPULLORE CAME

0
Ne epiken dhe kenget popullore çame shfaqet qarte lufta dhe sakrificat qe çamet dhe shqiptaret e tjere kane bere kunder armatave arvanito-greke. Marko Boçari...

Qeveria Sekrete, 13 familjet që drejtojnë botën

0
Qeveria Sekrete, 13 familjet që drejtojnë botën: 1. Astor 2. Bundy 3. Collins 4. DuPont 5. Freeman 6. Kennedy 7. Li (Kineze) 8. Onassis 9. Rockefeller 10. Rothschild 11. Russell 12. Van Duyn 13. Merovingiens (Familja Mbretërore...

Hoxha që ngriti flamurin kombëtar në Vlorë

0
Vehbi efendiu është një nga figurat me kontributin më të madh në historinë moderne të Shqipërisë. Kontributi i tij politik e patriotik është i...

Çka thoshte CIA për politikën paqësore të Rugovës në vitet e ’90-ta

0
Shërbimi sekret amerikan, CIA, ditë më parë ka publikuar dokumente të përmbledhura në rreth 13 milionë faqe, të cilat më parë kishin qenë të...

Dikur kur ishim të fortë, gjuha shqipe flitej midis Beogradi në Xhamia !

0
Dikur kur e administronim shumicëm e Ballkanit dhe e kontrollonim Serbin "Në vitin 1899,  në Xhaminë e Bajralkisë në Beograd, ligjeratat e Muajit Ramazan janë...

Pse u krijua Zona Neutrale e Junikut dhe pse u prish ajo.

0
Pse ndodhi vrasja e nipit të Sulejman Vokshit, Beqirit më 22 janar 1923 Pse u vra Beqir Vokshi ?Çfarë ishte vrasja e 22 janarit 1923. ?Pse u...