Sunday, January 16, 2022

Kriza e refugjatëve nuk do t`i sjell vlerësime pozitive Maqedonisë

0
Kriza e refugjatëve mund të ndikoj negativisht mbi dosjen me të cilën Maqedonia do të ikë në takimin e shefave të qeverive dhe ministrave...

Erdoğan, emëron Davutoğlu si kryeministër të përkohshëm

0
Presidenti turk Recep Tayyip Erdoğan ka emëruar si Kryeministër për të formuar Këshillin e përkohshëm të Ministrave Kryetarin e Përgjithshëm të AK Partisë dhe...

Zvicër, nxënësja e mbuluar nuk lejohet në shkollë

0
Një nxënëse e mbuluar në kryeqytetin e Zvicrës pasi nuk lejohet të hyjë në shkollë dërgohet në shtëpi, raporton Anadolu Agency (AA). Sipas lajmit në...

Operacionet e Ushtrisë turke, dhjetëra terroristë të PKK të vrarë

0
Shtabi i Përgjithshëm i Turqisë ka njoftuar se në operacionet ajrore të ndërmarra në veri të Irakut kundër objektivave të organizatës terroriste separatiste janë...