Saturday, August 13, 2022

Pas 53 milionëshit, Bechteli mund t’ia ‘përbin’ shtetit edhe 60 milionë euro

0
Autostrada “Arbën Xhaferi” mund t’ia gëlltisë shtetit të Kosovës edhe 60 milionë euro tjera. Tash për punët shtesë që mund t’i kenë dalur kompanisë...

Çmimet e produkteve bazë në Kosovë janë më të lartat në rajon

0
Kosova ka çmime shumë të larta të produkteve ushqimore bazë, në krahasim me vendet e rajonit. Nga produktet e njëjta të blera në Prishtinë, Tiranë,...

Telekomi fsheh pagesat multi-milionëshe me kompaninë “Interadria”

0
Nga 1 qershori i vitit 2017 deri më 14 maj të vitit 2018, 1,7 milion euro janë bartur nga llogaria e Telekomit të Kosovës...

Lidhjet politike të përfituesve të granteve në Ministrinë e Bujqësisë

0
Ministria e Bujqësisë kishte bërë një numër shkeljesh, kur i kishte shpallur përfitues të granteve njëmilionëshe bizneset që për aksionarë kanë njerëz të lidhur...

Rritet kostoja e ndërtimit në Kosovë

0
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), ka publikuar Indeksin e çmimeve të ndërtimit për tremujorin e tretë të këtij viti, ku vlerësohet se indeksi...

“Kosova e Re” do ta falimentojë ekonomikisht shtetin

0
Balkan Green Foundation (BGF) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) kërkojnë tërheqjen e menjëhershme nga kontrata për ndërtimin e termocentralit ‘Kosova e Re’. Ky projekt...

200 personave u njihet statusi Viktimë e dhunës seksuale të luftës,

0
Komisioni Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Personave të Dhunuar gjatë Luftës Çlirimtare të Kosovës ka bërë të ditur se deri më...

Lëshohet urdhërarrest për profesorin e dyshuar për dhunimin e nxënëses në Drenas

0
Prokuroria Themelore në Prishtinë ka lëshuar urdhërarrest ndaj profesorit Shkëlzen Xhekaj, i cili dyshohet për keqpërdorim seksual të nxënëses së tij të mitur nga...

FSK-ja rekruton ushtarë për shërbim aktiv

0
Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës pritet që më datë 11 shkurt 2019 do të shpallë zyrtarisht konkursin publik për rekrutimin e rekrutëve...

Berlini, mesazh Tiranës: Kujdes me kufijtë e Kosovës!

0
Gjermania edhe njëherë ka shprehur qartë qëndrimin e saj se është kundër ndryshimit të kufijve, më konkretisht mes Kosovës dhe Serbisë, që nga presidenti...