Saturday, May 21, 2022

VIDEO – Nëse bën mardhënje në ëndër (a don të thotë se je tu...

0
Hoxha i nderuar Nesim Demiri vazhdon me shpjegime rreth botës së Xhinve dhe Magjisë, me që shpesh ndodhë që të kemi ëndra të ndryshme,...

VIDEO – Duke ja la xhenazen i ngjitet dora për xhenaze (ngjarje e vërtetë)

0
SubhanAllah çfarë ngjarje e madhe që është kjo, ngjarje e ndodhur në kohën e Imam Malikut, këtë ngjarje e tregon hoxha i nderuar Ferid...

VIDEO – Ja pse Hoxhë Shefqet Krasniqi thotë se nuk është Haram femra me...

0
Në këtë video do ta gjeni praktikisht atë që u përgjigj hoxha i nderuar Shefqet Krasniqi:   https://www.youtube.com/watch?v=KEkf2pvEOIY   Ndërsa në videon e radhes do ta gjeni përgjigjen...

Vrasja e Leart Ademit (19 vjeçari nga Shkupi) – Reagon Imami Bekir Halimi (video)

0
Ngjarja tragjike që ka ndodhur të diellën në mbrëmje ka tronditur opinionin, kishte reagime të njëpasnjëshme nga fytyrat publike, edhe Imami nga Shkupi Bekir...

VIDEO – Hoxhë Enes Goga nga Peja ia bën 8 me 0 popit Serb...

0
Patriku i Kishës Ortodokse Serbe, Irinej, tha sot në Nish se të gjithë janë të detyruar të ngrenë zërin “në mbrojtje të Kosovës e...

VIDEO – Disa që falen me këmbë hapur dhe duar në gjoksa

0
I është parashtruar një pyetje Hoxhës së nderuar Shefqet Krasniqi mbi çështjen e mënyrave të faljes së Namazit, ta dëgjojmë përgjigjen: https://www.youtube.com/watch?v=x54s6gVd0zE

VIDEO – E hypi çmimin e tokës për Xhami por… (ngjarje në Shkup)

0
E mira dhe e keqja gjithmonë ka egzistuar dhe do të egziston përderi sa bota egziston, kështu ndodhi edhe me një ngjarje në Shkup...

VIDEO – A është e vërtetë se në çdo shtëpi ka nga një gjarpër

0
Vazhdojmë me publikim e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës i parashtrohet Hoxhës Muharem Ismaili e cila...

Tërmeti në Itali në momentin e ndeshjes Pescara – Atalanta (VIDEO)

0
Tërmeti në Itali në momentin e ndeshjes Pescara - Atalanta (VIDEO)   https://www.youtube.com/watch?v=k9hquTvryAM

VIDEO – Çka i tha bossi i Casinos Hoxhës Ferid Selimi

0
Se lojërat “e fatit” jan të shtuara në shoqërinë tonë tregon fakti se nuk ka mbetur qosh në lagjet tona ku nuk ka së...