Ja çfarë ndodh në Dubai nëse të bie kuleta në tokë!

0
Në një eksperiment social që është kryer në Dubai, shihet se sa me ndërgjegje janë vendasit nëse rastësisht dikujt do t’i binte portofoli nga...

Hoxhë Bekir Halimi flet për ikjen masive të Shqiptarëve nga Kosova

0
Hoxha nga Shkupi, njëherit edhe drejtor i Biblotekës së Bashkësisë Islame në Maqedoni, njohës mirë i rrethanava politike dhe ndjekës aktiv i problematikave tek...

Pengimi i shpërndarjes së Librave Islame në Prishtinë – Hoxhë Bekir Halimi

0
Pengimi i shpërndarjes së Librave Islame në Prishtinë - Hoxhë Bekir Halimi. Videon mund ta shikoni më poshtë:

Ata që na thonë Terrorist, Taliban dhe 1000 etiketa

0
Ata që na thonë Terrorist, Taliban dhe 1000 etiketa - Hoxhë Bekir Halimi. Shko më poshtë për të parë videon e plotë.  

Albani dhe Arnauti!

0

Shpellat Theur dhe Hira, në të cilat u strehua Muhamedi

0
Shpellat Theur dhe Hira, në të cilat u strehua Muhamedi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, Video kualitative