Tuesday, March 21, 2023

VIDEO – Imam Ahmedi i cili e mbylli gojën me dorën e vet (tregim)

0
"Imam Ahmedi i cili e mbylli gojën me dorën e vet (tregim)", Kështu titullohet video sekuenca e radhës nga hoxha i nderuar Bedri Lika,...

VIDEO – Shfrytzo kohën në punë të mira

0
Hoxha i nderuar Ferid Selimi në këtë video sekuencë me titull: "Shfrytzo kohën në punë të mira", na këshillon me detaje se si duhet...

VIDEO – A lejohet martesa me gruan e dytë pa e dit gruaja e...

0
Pyetja e radhës e cila u parashtrohet tre hoxhallarëve të njohur Ahmed Kalaja, Bekir Halimi dhe Enes Goga thotë: A lejohet martesa me gruan e...

VIDEO – A bën Muslimani me hy në tripa (në Filma)

0
Hoxha i nderuar Bedri Lika në këtë video shpjegon rreth asaj se A bën Muslimani me hy në tripa (në Filma), e lusim Allahun që...

VIDEO – Vlera e dhikrit të mëngjesit

0
Videoja e radhës që publikojm  ka të bëj rreth dhikrit të mëngjesit, e që gjendet në librin shumë të njohur "Mburoja e Muslimanit" për...

VIDEO – A janë të lejuara shtiblerja e akcioneve?

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllimi mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës i drejtohet hoxhës Bekir Halimi dhe ka...

VIDEO – A mundem me u falë kur i kam flokët e lyera me...

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës thotë: A mundem me u falë kur i...

VIDEO – Dashuria e xhinit femër ndaj njeriut mashkull

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës ka të bëj me temën shumë të kërkuar...

VIDEO – Këshillë për vllazni! (Të flasim për tema më me rëndësi)

0
Hoxha i nderuar Bekir Halimi në këtë video në një atmosferë të lirë flet gjegjësisht këshillon disa vllezër se për çfarë temash duhet të...

VIDEO – Fshirja e gjynaheve dhe namazi

0
Se sa vlera të mëdhaja ka falja e Namazit tregon edhe kjo video sekuencë nga hoxha i nderuar Rafet Zaimi em titull "Fshirja e...