VIDEO – Jam në një lidhje me një djalë i cili nuk don të...

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

Shkoni vorrosnu te Sveti Sava ju që jeni kundër Xhamiave – Komandant Hoxhë Fatmir...

Hoxha i madh nga Mitrovica ka rreaguar ashpër ndaj disa peticioneve dhe lëvizjeve që kohëve të fundit jan shtuar në Kosovë kundër xhamiave, hoxha...

VIDEO – A mund të bëj Dua për jobesimtarin që Zoti të i udhëzoj

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i dedikohet hoxhës së nderuar...

VIDEO – A dobsohet abdesti nëse u folim femrave për dore

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Nëse një Musliman e zen vdekja me një vend të keq

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjgijeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – A mund të martohem me një ateiste

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Jam shtatzëne, mjekët më kan thënë fëmiu nuk është në rregull

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimine fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar...

VIDEO – Kur një Hoxhë i thot tjetrit Hoxhë MUNAFIK

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

VIDEO – Tradita Shqiptare vs Tradita Arabe

Hoxha i nderuar Muharem Ismaili në këtë video flet për Traditën Shqiptare vs Traditën Arabe, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë: https://www.youtube.com/watch?v=3uDOvTZjSVs

VIDEO – Nëse ndahen prindërit fëmiu me kënd duhet të qëndroj me babën apo...

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së...

Na ndiqni

170,329NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’i shpëtoni jetën një fëmije nëse po mbytet

A e dini se një fëmijë vdes çdo pesë ditë nga mbytja me ushqim dhe më shumë se 80% e prindërve nuk kanë absolutisht...

Si t’i dalloni vezët e freskëta

Sa herë bëhet fjalë për blerjen e vezëve, pyetja është gjithmonë e njëjtë: ku mund t’i gjejmë të freskëta? Dhe gjithmonë është e vështirë, për...

Ju kanë ftuar në intervistë pune? – Mos i lini pa bërë këto 5...

Krahas praktikimit të shtrëngimit të duarve apo asaj që po planifikoni të vishni në një intervistë pune, me shumë rëndësi është edhe ajo që...