Ja si të qëroni një kivi për tre sekonda

0
1457

Kjo video ju mëson se si të qëroni një kivi për tre sekonda, pa u lodhur dhe duke ruajtur formën e tij perfekte. Kjo teknikë përdoret për avokadon, mangon, etj.