Ky test i tmerrshëm tregon çfarë ndodh, kur përplaseni me veturë që lëviz me 200 kilometra në orë (Video)

0
1225

Normalisht shpejtësitë mbi 140 km/h, konsiderohen nga shumë njerëz si shpejtësi që mund të përdoret vetëm në pistën e veturave të garave.

Megjithatë, shihet se gjithmonë e më shumë njerëzit nuk po kujdesen më për jetën e tyre dhe kur vjen fjala për shpejtësinë, ecin edhe me 180 km/h apo edhe më tepër.

Kur një aksident me veturë ndodh në çfarëdo shpejtësie ka gjithmonë mundësi që dikush të dëmtohet rëndë, por të shohësh këtë test ku një veturë përplaset me shpejtësi 200 km/h është thjesht si një film horror.

Imagjinoni se çfarë dëmi mund të ndodhë nëse të dyja makinat janë në lëvizje.

Video nuk ka nevojë për koment…