VIDEO – Jam shtatzëne, mjekët më kan thënë fëmiu nuk është në rregull

0
501

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimine fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Jam shtatzëne, mjekët më kan thënë fëmiu nuk është në rregull?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: