VIDEO – Kur një Hoxhë i thot tjetrit Hoxhë MUNAFIK

0
321

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Jusuf Hajrullahu thotë: Kur një Hoxhë i thot tjetrit Hoxhë MUNAFIK?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: