10 gjëra që ia shkatërrojnë zemrën atij!

0
958

Dije se në qoftë se je e kundërta e asaj çfarë cekëm kjo mund të çojë që t’ia shkatërrosh zemrën burrit tënd, sepse një grua e cila nuk di se çfarë do nga burri i saj nxiton ta humbë atë, prandaj këshillat e mia për atë që shpejton të largohet nga burri i saj janë këto, pra, kujdes nga dukuritë negative si:

1. Idiotizmi: Mos mendo, sepse truri yt është i krijuar të mos lodhet, jepi atij një pushim.

2. Gënjeshtra: Gënjeje atë dhe fshih prej tij çdo gjë, bëje atë që të mos zëri besë asnjëherë.

3. Lodhja: Mos ndrysho nga vetja diçka, përqendrohu në çdo gjë që e ngushton burrin tënd.

4. Injoranca: Harro çdo lëvdatë që ke arritur ndaj tij dhe të tij, duke ndjekur çdoherë programet televizive për përgatitjen e ushqimeve dhe ato të filmave serik.

5. Harresa: Mos i kushto rëndësi burrit tënd mirëpo jepi përparësi më të madhe fëmijëve të tu dhe prindërve të tij.

6. Ftohtësia: Gjatë marrëdhënieve me të ofroi atij ndjenjën, se ti je si druri dhe mos i ofro atij harmoni dhe ngrohtësi asnjëherë (turp!… mos u bëj motor që punon për të!).

7. Inati: Mos e dëgjo, polemizo me të çdoherë, mos i zbato urdhrat e tij kurrë.

8. Pamja: Mos u shfaq para tij në shtëpi e bukur kurrë, sepse ai të ka martuar (s’ka nevojë përse), ha sa më shumë derisa të bëhesh si fuçi!
9. Mos respektimi: Poshtëroje çdoherë para familjes dhe fëmijëve të tij.
10. Koprracia: Koprraci në ndjenja, si dhe koprraci në pasuri, kur ta shohësh burrin tënd në hall dhe ka nevojë për ndihmë materiale ose shpirtërore mos i jep rëndësi fare.
Dhe përfundimisht urime për divorcin e sigurt, sepse njëra prej tyre mjafton për të ardhur deri në divorc, e lëre më disa prej tyre! I përmenda këto cilësi të këqija të një gruaje, të cilat kanë si përfundim ndarjen apo përfundimin e martesës, ngaqë shumë nga gratë i përdorin këto gjëra dhe pastaj habiten, se pse burri i saj nuk e do më atë dhe rri larg saj. Prandaj gruaja inteligjente e do burrin e saj me sinqeritet, e nuk shtiret në dashurinë e saj, sepse burri i mençur e dallon dashurinë e vërtetë-reale e kur e kupton një gjë të tillë, ajo më vonë apo më herët do të reflektohet në sjelljen e tij ndaj saj.