Ishte një djalë keqbërës i cili nuk e respektonte nënën e tij!

Ishte një djalë keqbërës i cili nuk e respektonte nënën e tij dhe e konsideronte si barrë për të. Një ditë mori nënën, e vendosi...

I dënuar me vdekje, por dëshira e tij e fundit i trondit të gjithë..

Një i dënuar me vdekje në pritje të ekzekutimit, kërkoi si dëshirë të fundit një laps dhe një letër. Pasi shkruajti për disa minuta,...

TREGIMI RRETH DY MURATORËVE

TREGIMI RRETH DY MURATORËVE Muratori i Parë: Gjithë ditën radhisim tulla njërën mbi tjetrën. Ia fillojmë në mëngjes deri në pushimin për drekë. Mandej vazhdojmë...

Letra e Imam Shaffiut dërguar Imam Ahmedit

Letra e Imam Shaffiut dërguar Imam Ahmedit Imam Ahmedi (All-llahu e mëshiroftë!) ka thënë: “Shaffiu më ka dërguar një letër në të cilën shkruante: “Unë e...

Unë nuk kam më durim

"Unë nuk kam më durim për disa gjëra, jo pse jam bërë arrogante, por sepse thjeshtë kam arritur në një pikë të jetës sime...

I vogli yne Imran!

İ vogli yne İmran! Ti linde dhe u rrite ne lufte, bir. Ne ate lufte qe askush s'e di kush po vret ke. 2 muaj me...

Njeriu të cilit Allahu ia pranoi çdo lutje

Njeriu te cilit Allahu ia pranoi cdo lutje A keni dëgjuar ndonjëherë për Utbe El – Gulamin? Atë, Imam Edh-Dhehebiu në Sijar e’lam En nubela...

Kjo është historia, përtej të gjithave…

Kjo është historia, përtej të gjithave… Një ngjarje e shkurtër nga rrëfimet e Dr. Ratib Nabulsit: “Ndërroi jetë një dijetar i shquar. Njëri prej nxënësve...

Hajduti dhe fazani

Në një kohë më para, er-Rasibi, një governator i Irakut ishte duke ngrënë me një grup të miqve të tij. Ndër to me te...

Si shkonte plaku i verbër në xhami për të falur namazin me xhemat

Në një fshat të vogël që ndodhet në anën lindore të Medines, hasa në një litar që zgjatej nga njëra shtëpi e tij e...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...