Bëri vetëvrasje pasi lexoi kinse për fundin e Botës (2012) në internet!

0
223

Isabel Taylor, 16, – Një nxënëse e cila në vitin 2011 nga feja katolike ju kthye asaj budiste.

Pridërit e Isabel në një intervistë thanë se ajo gjithëmonë ka dashur që bota të jetë një vend ku mbizotron paqja, drejtësisa dhe të gjthë të trajtohen njejtë, dëshironte një vend ku gjithëqka të jetë siq duhet. Por fatkeqsisht nuk është e mundur.

Nëna e Isabel kur shkoi në dhomën e sajë pa se ajo kishte varur veten në një litar pasi kishte kaluar tërë natën në internet, ndërsa ajo u tmerrua.

Autoritetet dhe prindërit u munduan ta gjenin arsyen pse ajo vari veten, përgjigjia ishte e komplikuar pak sa, prindërit e dinin se ajo kishte kohë që po merrej me zbulimet se gjëja se bota do të përfundoj me 2012 andaj ishte edhe vetë arsyeja pse bëri vetëvrasje ishte ajo.

Isabel kishte kohë që po bënte kërkime për fundin e Botës bashkë me një mik të saj, ajo ka lexuar literatur të shumta rreth 12 libra e shumë artikuj në internet lidhur me këtë qështje, por e fundit që e lexoi ishte teoria në internet që dielli do të krijoj një reaksin bërthamorë.

Ndërsa rastet sikur Isabela janë shetësuese në tërë Botën qoftë edhe në vendin tonë, shumë raste që nga viti 2009 janë raportuar se bëjnë vetërasje pasi kalojnë natën në Interenet./Albtime/kohaislame