BMW X6 dhe Range Rover Sport me rrota të reja

0
224

Kompania për rregullimin e veturave Lumma Design, me gjithë paketën Aero Body për modelin BMW X6 dhe Range Rover Sport, tani ofron edhe një set të rrotave të ndryshme prej alumini.

Për BMW X6 në dispozicion janë rrotat Lumma CLR Racing Sport me diametër prej 22 inç (22×10 të përparme dhe 22×12 të pasme) dhe me goma Vredestein 295/30 R22 dhe 335/25 R22, transmeton Koha.net. Po ashtu në dispozicion janë edhe rrotat Lumma CLR 23 GT me diametër prej 23 inç (23×11) dhe me goma 315/25.

Ndërkaq për Range Rover Sport, kjo kompani ofron rrotat Lumma Design CLR 23 GT dhe Mono R-22.

© KOHA