Drejtësia e amshueshme

Dr Mustafa Mahmud Kush e ka parë macen e cila, që njerëzit rreth tryezës të mos e vërejnë, përvidhet dhe me gojë zgjatet që ta...

Bekimi i priftit e mallkimi i Nënës

Retro Postim (shkrimi eshte i vjeter)   Bekimi i priftit e mallkimi i Nënës  Ne Një debat që ka filluar në disa forume të internetit e që...

Çfarë është lajmi i rremë, dhe si mund ta shmangim atë?

Shumë gjëra që lexoni në internet, sidomos në mediat elektronike, mund të duken të vërteta, por në fakt shpesh nuk janë. Lajm i rremë...

Veterani i UÇK-së dhe ai i Ditës së Gjykimit

Në luftën e Kosovës shumë trima ju bashkuan radhëve të UÇK-së të cilët me marrjen e vendimit për veshjen e rrobave të ushtrisë në...

“Jemi ardhë në një situatë që kur t’dojsh me dalë prej shpije me u...

“Kur po dal prej shpije po e kthej kryt po e kqyri edhe njëherë pragun e shpis “ Ishin ndër fjalët e para me të...

Aid El-Karni: Ajo që na dallon neve prej Perëndimit është “pika”

Aid El-Karni: Ajo që na dallon neve prej Perëndimit është “pika” Ata janë perëndimorë (ar. el-garb – الغرب ), ndërsa ne jemi arabë (ar. el-areb...

Deklaratë e disa dijetarëve saudian rreth ngjarjeve aktuale në Siri.

Hamdi i takon Allahut zotit të botrave. Salavatet dhe selami qofshin mbi krijesën më të mirë, profetin tonë Muhamedin dhe mbi familjen e tij,...

SHBA-të nuk kishin objektiv rrëzimin e Enver Hoxhës/Dokumentet

Universiteti i Georgetown ka publikuar së fundmi një material të përgatitur nga dr. Ronald Landa në vitet 2011-2012 pë llogari të Departamentit të Mbrojtjes....

Çfarë ndodhi gjatë migrimit të madh të afrikano-amerikanëve?

Gjatë Migrimit të Madh (1910-1970), 6 milionë afrikano-amerikanë u shpërngulën nga SHBA-të jugore rurale, shumë në pjesë të tjera të vendit. Migrimi i Madh ishte...

NATO-ja, Sistemi i mbrojtjes raketore PATRIOT dhe pozita e Turqisë

Kërkesa e Turqisë nga NATO-ja për të dislokuar sisteme të mbrojtjes raketore të tipit Patriot në territoret e saj me qëllim të parandalimit të...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...