Bien investimet në Kosovë, rënie ka edhe në eksporte e remitenca

Raporti i fundit i publikuar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK), për vlerësimin e ekonomisë për 3 mujorin e dytë të këtij viti, nxjerrë...

Rinia kosovare – potencial i heshtur

Rinia kosovare vazhdimisht nga autoritete zyrtare vlerësohet si potencial i rëndësishëm për zhvillimin demokratik të vendit, por ekspertë të ekonomisë konsiderojnë se kjo kategori...

“Lëmsh” në procesin e privatizimit

Procesi i privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë, që nga fillimi është përcjell me dyshime për korrupsion, keqpërdorime dhe konflikte të interesave politike, thonë...

FinTechs: Një e ardhme pa banka?

FinTechs premtojnë që ta bëjnë më transparente dhe më të lirë botën e parasë. Fundi i bankave? Sipërmarrja e Teknologjisë së Financave bën publicitet...

SES mbush 30 vjet

30 vjet më parë u themelua qendra Senior Experten Service (SES). Ai ndërmjetëson pensionistë për institucione arsimore dhe ndërmarrje brenda dhe jashtë vendit. Shërbimi...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...