Historia që duhet ta lexojë çdo i/e martuar

0
Kjo është një histori e vërtetë, një nga ato që kanë lënë shije të hidhur kur i dëgjon, dhe tragjike kur i përjeton. Detajet e...

Burri im i dashur

0
Shkruar nga Dina Istova Mbase ndonjëherë do mund të mendosh se ke bërë një gabim që më ke zgjedhur për bashkëshorte të jetës, dhe kjo...

5 faktorë që ulin dëshirën seksuale

0
Dëshira juaj seksuale ndikohet nga një sërë faktorësh duke e bërë që ajo të bie ose të shtohet. Ja cilat janë 5 faktorë të...

60 këshilla për bashkëshorten

0
1- Ti je borziloku i shtëpisë prandaj bëje burrin tënd që të ndjejë këtë erë që në momentin e futjes së tij në shtëpi. 2-...

Do të martohesh? Kujdes në këto 7 pika, që mos të thuash "Ah…"

0
Çdo i ri, martohet duke thurur shumë ëndërra për jetën. Dikush mendon se do të gjejë” shoqen/shokun e zemrës së vet”, dikush tjetër kërkon...

Do të martohesh? Kujdes në këto 7 pika, që mos të thuash “Ah…”

0
Çdo i ri, martohet duke thurur shumë ëndërra për jetën. Dikush mendon se do të gjejë” shoqen/shokun e zemrës së vet”, dikush tjetër kërkon...

Obligimi i burrit ndaj gruas

0
“Furnizimi ndaj gruas, është obligim në çdo gjendje, edhe nëse burri nuk ka mundësi ta bëjë këtë. Ndërsa në lidhje me furnizimin ndaj nënës, nëse...

10 gjëra që ia shkatërrojnë zemrën atij!

0
Dije se në qoftë se je e kundërta e asaj çfarë cekëm kjo mund të çojë që t’ia shkatërrosh zemrën burrit tënd, sepse një...

SI DASHUROJNË BURRAT DHE SI DASHUROJNË GRATË?

0
SI DASHUROJNË BURRAT DHE SI DASHUROJNË GRATË? Baza e marrëdhënieve bashkëshortore është raporti i tyre në dashuri dhe mëshirë sikur që e sqaron këtë...

Një lidhje bashkëshortore mund të jetojë edhe pa dashurinë

0
Dashuria midis bashkëshortëve është aq e natyrshme, sa nuk është nevoja që të urdhërohet fetarisht apo të kërkohet nga feja një urdhër i tillë,...