Sunday, November 27, 2022

Si të gëzosh bashkëshortin tënd

0
Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit Falënderimi i takon Allahut, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të Dërguarin e Tij salallahu alejhi ue...

Beqar: Këto 6 lloje femrash duhet t’i shmangni

0
Edhe meshkujt beqarë mbi 40 vjeç kanë traumat e tyre, për shkak të përvojave me seksin e kundërt jo gjithmonë të pëlqyeshme. Kështu që...

Si tu rezistojmë tundimeve – aspekti shkencor dhe trajnimi

0
Është shumë e rëndësishme të dominosh mbi seksin, urinë dhe zemërimin, sepse fiton sukses dhe gëzon një shëndet më të mirë. Por për t‘i...

Përse burrat nuk i durojnë dot gratë e tyre

0
Pavarësisht sesi duken nga jashtë ose se çfarë komentojnë në “facebook” çiftet, asnjë martesë nuk është 100 për qind pa konflikte. Në një farë pike,...

7 Pika që duhet të konsiderohen para se të martoheni

0
Çdo i ri, martohet duke thurur shumë ëndërra për jetën. Dikush mendon se do të gjejë” shoqen/shokun e zemrës së vet”, dikush tjetër kërkon...

Si mund të zbulohet një tradhti teknologjike?

0
Kur flasim për tradhtinë, tashmë, kemi parasysh edhe atë teknologjike. Ja se si mund të zbuloni nëse partneri ju tradhton nëpërmjet rrjeteve sociale apo...

Shenjat që e paralajmërojnë tradhtinë bashkëshortore dhe arsyet që e shkaktojnë

0
E vërteta e hidhur është se disa burra kthehen në shtëpi me ndonjë shenjë buzëkuqi dhe me aromën e parfumit të ndonjë gruaje tjetër....

Sfidat që çdo çift modern duhet t’i kalojë para martesës

0
Marrëdhënie – Jeta moderne i ka ndryshuar sfidat me të cilat duhen të përballen çiftet përpara se të marrin hapin e martesës. Nga shkëmbimi...

Obligimi i burrit ndaj gruas

0
“Furnizimi ndaj gruas, është obligim në çdo gjendje, edhe nëse burri nuk ka mundësi ta bëjë këtë. Ndërsa në lidhje me furnizimin ndaj nënës, nëse...

Përkufizimi i martesës në fe:

0
Përkufizimi i martesës në fe: “ Akt i saktë bashkëshortor.” Gjykimet e martesës: 1. Obligim: për atë që i frikësohet rënies në imoralitet. 2. E ndaluar: për atë...