29 Këshilla se si ta bësh bashkëshortin tënd të lumtur

Asnjë vend në botë për nga bukuria dhe rehatia nuk mund të krahasohet me shtëpinë e lumtur. Kudo që të shkojmë dhe takohemi, nuk...

Njeriu i mirë

Më donte shumë, e unë shumë kisha dëshirë t’i dëgjoj këshillat e tij. Si çdoherë, lapsin e mbaja në dorë kur shkoja ta vizitoj,...

Mbi konceptin e dashurisë

Dashuria është një prej koncepteve universalë që kërkon guxim dhe largpamësi për t’u përcaktuar në kornizat e kuptimit të mendjes njerëzore. Ky fenomen, kur...

Profeti Muhammed (s.a.w.s) si bashkëshort

Profeti Muhammed (s.a.w.s) si bashkëshort Nga: Malika Laabdallaoi dhe Ibrahim Rüschof Me qenë "njeri ideal” dhe njëkohësisht gabimtar nuk është kundërthënie pasi që gabueshmëria është pjesë...

“Perparesia” e mashkullit ndaj femres”

"Perparesia" e mashkullit ndaj femres" Marre nga libri "BAZAT E BASHKESHORTESISE NE ISLAM" nga autori: Muahammed A. Ken'an All-llahu xhel-lesha'nuhu ne Kur'an thote: "Edhe atyre...

SI DASHUROJNË BURRAT DHE SI DASHUROJNË GRATË?

SI DASHUROJNË BURRAT DHE SI DASHUROJNË GRATË? Baza e marrëdhënieve bashkëshortore është raporti i tyre në dashuri dhe mëshirë sikur që e sqaron këtë...

44 Keshilla mbi martesen

Me bashkeshorten tende bisedo detajisht rreth menyres se rritjes se femijeve, ngase kundershtimet tuaja ndikojne shume negativisht ne sjelljen e tyre. 1. Ule shikimin tend...

30 këshilla, të gëzosh me to bashkëshortin tënd

Shtëpia e lumtur është ajo shtëpi në të cilën nuk ka as zemërim e as përçarje. Në të cilin kurrë nuk dëgjohen fjalët e...

Si të gëzosh bashkëshortin tënd

Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit Falënderimi i takon Allahut, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të Dërguarin e Tij salallahu alejhi ue...

Magjia – Prishja (divorci) e martesës

Kjo është prej problemeve më të shpeshta, Allahu na ka dhënë një shembull se sa shumë të këqija mund të vijnë nga magjia:"...E, mësonin...

Na ndiqni

166,447NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...

Rritet numri i policëve të plagosur – i pesti duke u trajtuar

Është rritur numri i policëve të plagosur në aksionin e policisë në Veri të vendit.Numri deri tani ka shkuar në pesë. Rastin për klankosova.tv e...