Letër prindërore

0
Tani akoma nuk jam plakur, mirëpo kur të më shohësh të tillë, ji i durueshëm me mua dhe mundohu të më kuptosh… – Nëse bëhem...

Si lindi personazhi aktual më i famshëm në internet?

0
Humor – Fushata “Bëhu si Billi” ka përfshirë internetin teksa përdoruesit po e përdorin personazhin e tij për të nxjerrë në pah paradokset e...

Përsëritjet për provime bëjini në mëngjes herët

0
Shkolla – Mos ndoshta provimi juaj i fundit ishte një dështim i vërtetë? Nëse e keni dhënë atë pasdite, e keni një justifikim. Në...

Efekti i ndryshimit të paparashikuar në motivin e njerëzve dhe në qasjen ndaj jetës

0
Njerëzit, si qeniet e tjera, i krahasojnë gjërat. Njeriu kujdeset jo vetëm sesa mirë është, por nëse është më mirë apo më keq sesa...

SI NDIKON VONESA PËR NAMAZ NË JETËN TËNDE & ÇFARË TË BËJMË

0
  "Allahu Ekber... Allahu Ekber..." E dëgjoj ezanin nga dritarja e zyrës sime dhe e shoh 'përkujtimin' që më paraqitet në kompjuterin tim, "Është koha e...

Kënaqësia dhe Lumturia nuk janë e njëjta gjë!

0
Lumturia është një gjendje shpirtërore e brendshme, ndërsa kënaqësia ka lidhje me plotësimin e dëshirave për gjërat e jashtme ... lumturia e vërtetë mund...

Lista e kalorive që marrim nga çdo ushqim

0
Njeriu ka nevojë në një ditë për 1500 deri në 2000 kalori, por jo shumë prej nesh rrinë me laps e letër në dorë...

Si të rrisësh shanset për të qenë i suksesshem

0
Do të donit të njihnit sekretin e mbarësisë? Sekreti je vetë ti. Gjithçka qëndron në shikimin e një prespektive të re, te besimi në...

10 gabimet më të shpeshta në përgatitjen e një CV-je

0
Kemi parë shumë CV dhe aplikime për punë dhe të jemi realist shumë pak prej tyre janë tërësisht serioze, profesionale dhe pa gabime. Por...

Qysh me ditë pse fëmijët bëhen agresivë?

0
Duke e bindur vazhdimisht fëmijën tuaj të kuptojë se sjellja agresive nuk e privon atë dhe duke i treguar atij mënyra tjera për të...