Emailet e Klinton zublojnë se: NATO shkatërroj Libinë për të parandaluar shndërrimin e dinarit...

Emailet e ish sekretares së shtetit Hillary Klinton të zbuluara së fundmi janë me të vërtetë dhuratë e vlefshme informative. Ndërsa Franca udhëhoqi aleatët e Rezolutës së...

Panikë në Vatikan:”Jezusi nuk është kryqëzuar dhe nuk është bir i Zotit” thot Bibla...

Edhe më përpara është folur se Bibla e mëparshme nuk është e vërteta. Në të vërtetë, shumica e këtyre “historive” kanë qarkulluar brënda religjioneve...

Winston Churchill: A nuk e kuptoni se në Çanakala ne luftuam jo me turqit,...

Me këtë rast është interesant të theksohen edhe deklaratat e ish ministrit anglez të luftës Vinston Çerçil, i cili gjerë atëherë ua kishte mbushur...

Ja çfarë tha prifti Gjergj Fishta për Turkun!

Poeti, prifti katolik shqiptar françeskan Gjergj Fishta, i cili duke e parë rrezikun nga vendet fqinje: Greqia, Bullgaria, në veçanti nga Serbia dhe Mali...

Ja çfarë tha Muavia (r.a) kur u vra Aliu (r.a)

Kur u vra Ali ibn Ebi Talibi , Muavija u pikëllua së tepërmi dhe transmetohet se kur Muavijes i erdhi lajmi i vrasjes...

Përse në malin Athos nuk lejohen të shkelin femrat?

Greqi – Gadishulli ka një sipërfaqe 335 kilometra katrorë dhe mund të jetë hapësira më e madhe në botë, ku nuk lejohet që të...

Disa fakte për ata që kanë rënë pre e propagandës kundër vendeve si Arabia...

Disa fakte për ata qe kane rene pre e propagandës se mediave perendimore dhe urrejtjes irracionale ndaj vendeve si Arabia Saudite se gjoja nuk...

Pse të krishterët nuk bëhen synet edhe pse ua thotë Bibla

Pse të krishterët nuk bëhen synet edhe pse ua thotë Bibla Zanafilla - Kapitulli 17 - Synetlliku 10.Kjo është besëlidhja ime që ju do të respektoni...

Gjurmët e Islamit paraotoman, Kosova kishte xhami që në vitin 1289!

“Allahu ekber, Allahu ekber, …, Esh-hedu en la ilahe il-lall-lah, Esh-hedu en la ilahe il-lall-llah …”. Kjo thirrje po përhapej në fshatin Mlikë të Gorës...

Shejkh Albani ngiste shpejt makinën – Ngjarje me Imam Albanin dhe Shejkh Ibën Bazit...

Ngjarje me Imam Albanin dhe Shejkh Ibën Bazit (Allahu i mëshiroftë!) Një prej nxënësve të dijës hipi në makinën shejh Albanit (Allahu e mëshiroftë!). Shejhu e...

Na ndiqni

169,404NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...

Rritet numri i policëve të plagosur – i pesti duke u trajtuar

Është rritur numri i policëve të plagosur në aksionin e policisë në Veri të vendit.Numri deri tani ka shkuar në pesë. Rastin për klankosova.tv e...