Saturday, May 21, 2022

Franca: Të mos përdoret veto në KS të OKB-së për masakrat masive dhe gjenocidet

0
-Franca ka paraqitur një propozim në OKB që 5 vendet e përhershme anëtare në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara të mos përdorin...

Davutoglu mbështet anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

0
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka zhvilluar një takim, në selinë e Kombeve të Bashkuara në Nju Jork, me kryeministrin e Republikës...

HULUMTIMI: BIZNESI, KORRUPSIONI DHE KRIMI NË KOSOVË: Ndikimi i ryshfetit dhe i krimit tjetër...

0
BIZNESI, KORRUPSIONI DHE KRIMI NË KOSOVË: Ndikimi i ryshfetit dhe i krimit tjetër në ndërmarrjet private Kjo anketë e bizneseve private në Kosovë nxjerr në pah...

10 strategji për të manipuluar shoqëritë sipas Chomsky-t

0
10 strategjitë e manipulimit të shoqërisë, sipas filolozofit dhe historianit amerikan, Noam Chomsky: 1. Zhvendosja e vëmendjes Zhvendosja e vëmendjes prej problemeve të rëndësishme te problemet...