Arestohen dy ushtarë të KFOR-it në qendrën e Shkupit

0
Policia e Maqedonisë sot në mëngjes arrestoi dy pjesëtare të KFOR-it nga Danimarka, saktësisht rreth orës 1 e 20 min pas mesnate në qendër...

Mbi 2 milionë “tapi” turke kanë arritur në kadastrën e Shkupit

0
Më shumë se 2 milionë “tapija” turke kanë arritur në kadastrën e Shkupit, të cilët dëshmojnë për pronarët e tokës dhe objektet tjera në...

Qeveria e Maqedonisë planifikon subencionimin për kompanitë që çertifikohen me “Hallall”

0
Saraçini takim me afaristët rreth zbatimit të standrdit Hallall Ministria e Ekonomisë sot do të organizojë një takim me biznesmenë nga Republika e Maqedonisë,...