Tuesday, July 5, 2022

Maqedoni: U varrosën emigrantët sirian me rite fetare Islame

0
Në një foto të dërguar portalit KOHAISLAME, shihet se si është bërë varrimi i emigrantëve sirianë të mbytur nga treni në Veles. Siç edhe...

TIKA do të restauroj 3 xhami në Maqedoni

0
Është nënshkruar protokolli me Ministrinë e Kulturës së Maqedonisë për restaurimin e 3 xhamive të periudhës osmane   Agjencia Turke për Zhvillim dhe Koordinim...

Të dënohen huliganët që i rrahën shqiptarët mbrëmë (Lëvizja Besa)

0
 Shkup, 10 gusht- Lëvizja Besa reagoi ndaj rrahjes së shqiptarëve nga huliganët maqedonas në ndeshjen futbollistike midis Vardarit dhe Shkupit.   “Fyerjet në baza etnike...