Tuesday, March 28, 2023

Përdoreni këtë truk: Në këtë temperaturë aparatet e klimës shpenzojnë më pak energji elektrike!

0
Sistemi për freskim të lokaleve më efikas është kur punon me kapacitet të plotë. Shpenzimi i tepërt i energjisë elektrike jo vetëm që kushton...

Furçat për flokë janë fole e vërtetë e baktereve

0
Furça me të cilën i krihni çdo ditë flokët përmban më së shumti baktere, pastaj vijon lavamani, dhe pastaj tasi i qenit. Shkencëtarët nga Universiteti...

15 sekrete bukurie për një femër

0
Lëkura problematike. Lëkurë e ngrehur, lehtë skuqet dhe bëhet e thatë, sa më parë do ta largoni atë që këtë lëkurë e ngarkon dhe...

5 këshilla për dollap të organizuar

0
E rëndësishme është të keni dollap të organizuar, sepse ju ndihmon që të përgatiteni më shpejt dhe më thjesht të gjeni rrobat e përshtatshme. Gruponi...

20 Këshilla bukurie për femrat

0
Që një femër të ndjehet e bukur, kjo varet se sa kujdeset ajo për veten. Këtu bëjnë pjesë dieta e duhur, ushtrimet, mënyra si...

Këshilla për fillestarët në sallat e fitnesit

0
Gjithnjë e më shumë njerëz shkojnë në palestër për ushtrime, por disa prej tyre nuk kanë përvojën të mjaftueshme. Çfarë duhet të keni parasysh në...

Linja prestigjioze Dolce & Gabbana me koleksion mjaft të veçantë

0
Rikthimi i përshpejtuar i grave muslimane tek tradita e tyre e natyrshme e mbulesës si fenomen global, duket se çdo ditë e më shumë...

Shkrimi i dobët dhe gabimet gjuhësore, ju bënë të padashur tek personi që e...

0
Nëse keni një shkrim të dobët dhe mangësi në gjuhën që e flisni, më mirë kthehuni tek librat e shkollës fillore. The Wall Street Journal,...

Rëndësia e Elegancës në jetën e Myslimanit

0
Imam Maliku na përcjell, se Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ishte në xhami, e hyri një njeri me flokë të pakrehura dhe mjekër të...

Kurseni kur vjen puna tek veshjet

0
Ju e dini se është koha që të filloni të shqetësoheni për paratë. Shpenzimet nuk kanë fund dhe ju ende nuk menaxhoni në mënyrë...