Sekreti, si të bëjmë të zgjasë aroma e parfumit

0
  Si të bëjmë të zgjasë aroma e parfumit Na qëllon qe ta bëjmë shpesh këtë pyetje, ndërsa era e parfumit qe kemi...

Kujdesi për fytyrën pa kremëra kozmetike

0
Kremërat e kozmetikës po përdoren gjithnjë e pak për shkak të përmbajtjes së kimikateve në to! Sytë janë kthyer tek vajërat bimore, të cilat...

Për lëkurë të pastër dhe pa akne

0
Që ju të keni një lëkurë të bukur, të pastër, të pa irrituar dhe pa akne atëhere duhet të përdorni këtë maskë fytyre. Ju...

Udhëzime për përdorimin e pajisjeve për rregullimin e flokëve

0
Tharësja e Flokëve Për tharje më të shpejtë dhe temperatura më të larta, mund të zgjidhni tharëse me fuqi më të madhe pune dhe...

Katër mënyrat më të mira për të trajtuar shenjat e puçrrave

0
Shenjat e janë gjithmonë një shqetësim për shumë njerëz. Ato janë rezultat i një lëkure të lënduar ku indet fijezore zhvillohen mbi plagët ndërsa...

20 Këshilla bukurie për femrat

0
Që një femër të ndjehet e bukur, kjo varet se sa kujdeset ajo për veten. Këtu bëjnë pjesë dieta e duhur, ushtrimet, mënyra si...

Shkrimi i dobët dhe gabimet gjuhësore, ju bënë të padashur tek personi që e...

0
Nëse keni një shkrim të dobët dhe mangësi në gjuhën që e flisni, më mirë kthehuni tek librat e shkollës fillore. The Wall Street Journal,...

Si të kaloni pushime, edhe atëherë kur nuk keni mundësi të largoheni nga qyteti...

0
E keni të pamundur të lëvizni nga qyteti ku jetoni? Pushimet mund t'i kaloni këndshëm edhe aty. Ja sesi: 1.Shkoni për pazar nëpër qendrat...

Rëndësia e Elegancës në jetën e Myslimanit

0
Imam Maliku na përcjell, se Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem, ishte në xhami, e hyri një njeri me flokë të pakrehura dhe mjekër të...

5 këshilla për dollap të organizuar

0
E rëndësishme është të keni dollap të organizuar, sepse ju ndihmon që të përgatiteni më shpejt dhe më thjesht të gjeni rrobat e përshtatshme. Gruponi...