Çeçeni me mjekër e shkatrroi Serbin i cili e provokoi me gisht të mesëm dhe me "masakër" (VIDEO)

Ndeshja mes Vasa Bakočević me origjinë Serbe dhe Çeçenasit Anzar Azi, i cili disa muaj më parë është mbajtur në Krakov, ende tregohet në mediume të ndryshme

Në filimi çeçenasi ishte objekt i talljes, natyrisht nga Bakočević i quajtur Psycho.

Kështu kujtojm se Vaso Bakočević para ndeshjes është tallur dhe ka poshtëruar kundërshtarin çeçen. ..Serbi i thotë gazetarit se një çeçen nuk mund të flasë anglisht si pjesa tjetër e botës. Ai gjithashtu tregoi pamjet në telefonin e tij, ku ai dhe ekipi i tij kanë treguar Ažijevu gishtin e mesëm.

Edhe pse para ndeshjes ka kërcënuar kundërshtarin duke provokuar me “masakër” dhe me fjalët do të “shohin të shtunën në mbrëmje,” Në ring ka ndodhur krejtësisht e kundërta dhe në fund ka lypur nga çeçeni  mos ta mbys.

Artikulli paraprakThaçi: Fjalori i ambasadorit Delawie nuk është fjalor i diplomacisë amerikane
Artikulli vijuesGold AG ia dhuron një KURAN t'parit të Expressit Berat Buzhala (VIDEO)