Disa fakte për ata që kanë rënë pre e propagandës kundër vendeve si Arabia Saudite

Disa fakte për ata qe kane rene pre e propagandës se mediave perendimore dhe urrejtjes irracionale ndaj vendeve si Arabia Saudite se gjoja nuk po bejne asgje per emigrantet:
Numri i emigranteve ne Arabine Saudite eshte 10 milione, qe perben 1/3 e popullsise prej 30 milion banoresh (rreth 20 milione jane saudite). Pra thene ndryshe 30% e popullsise jane emigrante.
Prej ketyre: 600 mije siriane, 800 mije jemenas, 120 mije palestineze, 500 mije nga Bangladeshi, 500 mije filipinas, 30 mije Somaleze, 20 mije Afgane, 20 mije nepaleze, 230 mije Sudaneze. 30 mije nda Sudani Jugor., 30 mije etiopiane, 40 mije nga Eritrea dhe 10 mije nigeriane. Gjithashu me 16 mars 2015 Arabia Saudite mori vendimin qe t’u jape te drejte per leje qendrimi ne Saudi 4 milione muslimaneve nga Burma. Ndersa ne foto jane disa nga kampet e finacuar nga Arabia Saudite ne Turqi, Liban, Jordani. Ky financim arrin shumen prej 114,362,884 dollare amerikane.
Per me shume: https://www.facebook.com/notes/islam-mohamed/saudi-aid-to-syrian-refugees-is-enough-truths-revealed-lies-exposed/10156125779865294

11988314_10156125784635294_2583829567094456905_n

11951918_10156125784750294_6673372468835574834_n

11925998_10156125784880294_2632253309022506580_n

11990397_10156125785030294_8857292160442372408_n

Enes Neza

 

Artikulli paraprakMyftinia e Elbasanit shpërndan ujë për tifozët
Artikulli vijuesJa kush u vra në Prizren (Foto)