Dita e parë e shkolles në Egjipt – Drejtori udhëheq namazin për stafin dhe nxënesit (FOTO)

0
497

Dita e parë e shkolles në Egjipt – Drejtori udhëheq namazin për stafin dhe nxënesit

 

2 3